despre terapeut

"Osteopatia nu se limitează la tratarea bolii, ci la restabilirea sănătății."

– Andrew Tylor Still, părintele osteopatiei

dvf

Dima Vlad

Kinetoterapeut

Despre mine

Povestea mea a început în anul 2011 ani, pe vremea în care toată atenţia mea era concentrată pe cariera sportivă. După o perioadă frumoasă în care am practicat rugby timp de 10 ani, a înflorit o dorinţă acută de a îi ajuta pe semenii mei. Căutând raspunsul spre ce domeniu să ma îndrept, am luat decizia să urmez calea kinetoterapiei.

În anii ce au urmat, am căutat să progresez. Deşi am avut parte de progres, şi bucuria de a ajuta oamenii simţeam că informaţiile dobândite sunt superficiale, iar acest fapt mă neliniştea.

Spre bucuria şi satisfacţia mea, atât intelectuală dar şi emoţională, am fost îndrumat către osteopatie. Încă de la prima întâlnire am simţit că acolo este locul meu.

Începând cu anul 2014 urmat cursurile “Primei Școli de Osteopatie din România“, unde am întâlnit oameni minunaţi, oameni care şi-au depăşit statutul de profesori şi l-au atins pe cel de mentori.

Atât profesorii precum şi cursanţii şcolii mi-au schimbat viaţa şi cu siguranţă m-au ajutat să cresc din toate punctele de vedere.