Servicii

Servicii oferite

Osteopatie

Oferta de servicii oferite constă în servicii de osteopatie de înaltă calitate, personalizate pentru a vă ajuta să vă recăpătaţi sănătatea şi bunăstarea. Cu o abordare profesională şi experienţă solidă, suntem dedicaţi să vă îmbunătăţim mobilitatea, să reducem durerile şi să vă suţinem în călătoria către o viaţă mai sănătoasă. În cadrul şedinţelor de ostopatie oferim: consultaţie iniţială, şedinta individuală de osteopatie şi tratament personalizat.
Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria către o sănătate mai bună și o viață mai activă. Suntem aici pentru a vă sprijini în această călătorie.

Descriere: Consultația inițială este prima etapă în procesul de tratament osteopatic. În timpul acestei întâlniri, osteopatul va efectua o evaluare detaliată a stării dumneavoastră de sănătate, va discuta despre istoricul medical și va identifica problemele principale.
Beneficii: Vă ajută să înțelegeți cauza simptomelor și să stabiliți un plan de tratament personalizat.

Descriere: În timpul ședinței individuale de osteopatie, osteopatul va folosi tehnici manuale specifice pentru a îmbunătăți mobilitatea și funcționalitatea corpului dumneavoastră. Tratamentul se adaptează nevoilor dumneavoastră specifice.
Beneficii: Ajută la reducerea durerii, îmbunătățește postura și mobilitatea, stimulează vindecarea naturală a corpului.

Descriere: Un pachet de tratament personalizat constă într-o serie de ședințe individuale de osteopatie, adaptate nevoilor dumneavoastră. Aceasta poate fi o opțiune eficientă pentru gestionarea problemelor cronice sau pentru atingerea obiectivelor specifice de sănătate.
Beneficii: Asigură continuitatea tratamentului, oferind rezultate mai durabile și îmbunătățiri semnificative ale stării de sănătate.

Şedinţă de osteopatie adulţi

200

RON
Şedinţă de osteopatie bebeluşi

100

RON
Şedinţă de osteopatie la domiciliu / în regim de urgenţă

250

RON

Întrebări frecvente

Aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, suntem aici să vă ajutăm. Nu ezitați să ne contactați.

O şedinţă de osteopatie durează între 40 şi 60 de minute în funcţie de caz. Prima şedinţă are tendinta să fie mai lungă, deoarece se efectuează anamneza.

În general haine lejere, care să permită o bună mobilitate a organismului.

Este recomandat să nu mâncați o masă copioasă cu puțin timp înainte de o ședință de osteopatie. O masă mare poate provoca disconfort abdominal sau balonare, ceea ce poate face dificilă efectuarea anumitor manevre osteopatice sau poate crea disconfort în timpul ședinței.
Dacă simțiți nevoia să mâncați înainte de o ședință de osteopatie, optați pentru o gustare ușoară cu cel puțin o oră sau două înainte de programare. Alegeți alimente ușoare.

După o ședință de osteopatie, puteți aștepta o îmbunătățire a mobilității, reducerea durerii și a disconfortului, precum și o senzație generală de relaxare. Este posibil să resimțiți o ușoară exacerbare a simptomelor pentru scurt timp, urmate de ameliorarea lor pe termen lung.

Diferența principală între osteopatie și alte terapii manuale, cum ar fi chiropractica și masajul terapeutic, constă în abordarea și scopul tratamentului.

  • Osteopatia vizează identificarea și corectarea dezechilibrelor în întregul sistem musculo-scheletic, visceral și în sistemul nervos, folosind o gamă variată de tehnici manuale pentru a restabili mobilitatea și funcția normală a corpului.

  • Chiropractica se concentrează mai ales pe tratamentul coloanei vertebrale și al sistemului nervos, cu ajutorul ajustărilor vertebrale pentru a îmbunătăți funcția și a reduce durerea.

  • Masajul terapeutic implică manipularea mușchilor și țesuturilor moi ale corpului pentru a reduce tensiunea musculară și a promova relaxarea, fiind folosit în principal pentru ameliorarea stresului și a durerii musculare

Ce spun clienţii?

Îl recomand pe Vlad pentru profesionalism. Rezultatele optime şi efectele benefice resimţite după tehnicile aplicate sunt întotdeauna eliberatoare şi imediate. Carisma lui Vlad şi atenţia acordată clienţilor/ pacienţilor săi, contribuie mult la starea de bine.
R. Silvia
Servicii excelente, bine informat și profesionist. Am primit informații utile și mi-a rezolvat problema medicală cu promptitudine. Mulțumesc! (tradus din limba engleză)
A. Adriana
Servicii foarte bune și explicații în amănunt despre procedurii și ce trebuie făcut.
N. Valentin
Foarte bun osteopat. Îți face timp să-ți explice totul, astfel încât să înțelegi și să ai grijă de corpul tău în viața de zi cu zi. Sunt un călător cu rucsacul în spate și mi-a salvat călătoria. Sunt atât de bucuroas că l-am cunoscut. Nu ezita, merită încercat!
Q. Gaschignard